How to start with A.I.? Discover more with our ‘Do-it-yourself A.I. Starter kit’. Read more.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
WE ARE ENABLING DATA-DRIVEN DECISIONS

CROPLAND bestaat
10 jaar

Het CROPLAND-team viert zijn 10-jarig bestaan graag samen met jou en je partner. Wij zorgen voor een uitstekende sfeer, lekker eten en verfrissende drankjes. Trek dus zeker je dansschoenen en feestelijke outfit aan.

VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2023 OM 18 UUR

DOMEIN MARTINUS

Sniederspad 133  I  2980 Halle-Zoersel

Dresscode: cocktail

Als oprichter en CEO van CROPLAND, ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik je mag uitnodigen voor een groot feest om het 10-jarig bestaan van CROPLAND te vieren. In september 2013 zette ik de eerste stappen van onze onderneming en sindsdien hebben we samen een geweldige reis gemaakt en een gezond bedrijf neergezet. Of je nu een gewaardeerde klant, leverancier, medewerker, vriend of familie bent, je had sowieso een sleutelrol in het afgelegde traject.

Er wordt gezegd dat de eerste supporters van een start-up de ‘3Fs’ zijn – friends, family en fools. In ons geval waren onze vrienden en familie niet alleen onze eerste supporters maar ook onze eerste klanten. Zij vormden het fundament van ons succes. En wat de ‘fools’ betreft … , we hebben volgens mij niemand ‘echt’ voor de gek gehouden ;-).

Na 10 jaar is het tijd om deze geweldige reis te vieren en daarom hebben we een fantastisch feest gepland. Een uitgelezen moment om samen terug te kijken op de afgelopen jaren, onze successen te vieren en vol optimisme naar de toekomst te kijken. Jouw aanwezigheid zou dit feest nog specialer maken.

CROPLAND bestaat
10 JAAR

Wil je na het feest graag tegen een speciaal voordeeltarief overnachten op het domein? Neem dan rechtstreeks contact op met Domein Martinus (03 384 02 23 of info@domeinmartinus.be) en vermeld dat je komt voor het CROPLAND-evenement.

Geen geschenk,
wel een gift

Breng je graag een cadeau mee? Je aanwezigheid is het grootste geschenk! Breng je toch graag nog iets mee, overweeg dan misschien een gift voor vzw Bindkracht, een organisatie die een huis biedt aan mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Jouw financiële steun maakt daar echt een verschil.

Vzw Bindkracht is een ouderproject dat 13 jongvolwassenen met een beperking huisvest in Landen. Sinds 1 juli 2017 bieden zij een warme en huiselijke woonomgeving en dagbesteding aan, waarbij ze vertrekken vanuit de kracht van ieder mens en de verbondenheid met elkaar. Ze zetten in op solidariteit, maatgericht werken en sociale inclusie. De meeste Bindkrachtbewoners beschikken slechts over een gedeeltelijk zorgbudget. Daarom draagt Bindkracht zelf jaarlijks ongeveer 100.000 euro bij om de personeelskosten te dragen.

Elke euro die je doneert, wordt effectief besteed aan de zorgkosten voor deze mensen, zodat zij de nodige opvang en begeleiding kunnen krijgen. 

Wil je doneren? Stort dan je bijdrage op het rekeningnummer van hun zorgpartner Resonans vzw: BE81 1450 4009 6324, met vermelding ‘project Bindkracht Cropland’. Voor donaties vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

Bedankt voor je begrip en steun! Jouw bijdrage maakt een verschil in het leven van deze bijzondere individuen. Meer informatie vind je op www.vzwbindkracht.be.

(Of overweeg als alternatief om onze volgende teambuilding te sponsoren zodat wij samen onvergetelijke momenten kunnen creëren! Voor ons volgende teamevent gaan we een Jesco Slipcursus volgen, waarbij we een teambuilding combineren met een gerichte opleiding. Wil je bijdragen aan deze bijzondere ervaring? Koop dan een cadeaubon voor de Jesco Slipcursus en maak deel uit van ons avontuur)