How to start with A.I.? Discover more with our ‘Do-it-yourself A.I. Starter kit’. Read more.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
WE ARE ENABLING DATA-DRIVEN DECISIONS

START A.I.

Haal dankzij onze samenwerking met Agoria meer uit data met artificiële intelligentie

Wij bij CROPLAND worden dankzij onze samenwerking met Agoria, het Agentschap Innoveren en Ondernemen en Sirris een van Vlaamse Industrie Partners om bedrijven te begeleiden in hun A.I. initiatieven.

Onze voornaamste doelstelling tijdens deze samenwerking? Het identificeren en prioriteren van A.I. opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven.

Start A.I.

Start A.I. is een initiatief binnen het kader van het Vlaams Industrie Partnerschap waar wij met veel trots aan mogen deelnemen.

Wij zullen verschillende Vlaamse ondernemingen 3 dagen individueel coachen en gaan samen met hen op zoek naar de waarde van data en de opportuniteiten van A.I.

Op deze manier zullen we komen tot een haalbaar plan zodat de meest haalbare A.I./data science opportuniteit voor uw bedrijf geïdentificeerd is en het project intern voorgesteld kan worden om een vervolgtraject op te starten.

De kostprijs voor deelname bedraagt € 1.645,- excl. btw. De opdracht van uw A.I.-expert zal een maximumwaarde van € 4.185,- excl. btw bedragen. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van VLAIO en Europa. Vlaamse bedrijven die niet aan de KMO definitie voldoen kunnen eveneens een START A.I. traject volgen aan € 5.468,- excl. BTW

Wil je meer weten?

Wie mag deelnemen?

Elke KMO, conform de Europese voorwaarden, startend of gevestigd, ongeacht haar digitale maturiteit of sector.

DOE JE AANVRAAG VOOR 15 MEI

Ready to talk about your data?

Let’s explore the possibilities of A.I. and start your journey to actionable insights today!