How to start with A.I.? Discover more with our ‘Do-it-yourself A.I. Starter kit’. Read more.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
NEWS

Een veilige en oprechte danku, vanop 1.5m afstand

Vorige week waren we te gast bij WildTrails met mijn collega’s van CROPLAND. Frank Descamps en zijn team waren in staat om een volledig COVID-proof evenement voor ons te organiseren.

Ik heb er zelf wel eerst goed over nagedacht: waarom ga je nu op teambuilding op het moment dat de COVID besmettingen opnieuw zo sterk stijgen?

Wel, ik vermoed dat het virus ook in 2021 ons dagelijks leven nog zal bepalen – sommige van de maatregelen zullen wellicht gewoon het nieuwe normaal worden – en dan heb ik een heel goede reden om extra in te zetten op teambuilding … weliswaar met gezond verstand en met respect voor de afstandsregels.
Want, let’s face it, voor jong en oud, dit zijn toch wel heel bijzondere tijden: er wordt heel veel verwacht van mijn collega’s, zowel thuis, maar ook op het werk. Thuiswerken met kids, groot en klein, of helemaal alleen op een appartement, geen onderscheid meer tussen werk en privé … Steeds opnieuw veranderende omstandigheden, prioriteiten, bubbel-regels etc.

En als je dit dan schitterend doet en prachtige resultaten boekt, dan wil ik hierbij kunnen stilstaan en mijn collega’s bedanken voor het harde werk en het doorzettingsvermogen. En sorry, maar dit kan je niet op een vrijdagavond in een web call.
En in 2022 iets organiseren omdat je in 2020 schitterend gewerkt hebt … dat zijn vijgen na corona.

Met andere woorden, nog eens een dikke merci aan alle collega’s van CROPLAND en WildTrails om dit mogelijk te maken.
En ik moedig elke teamleader aan om het gezond verstand te gebruiken en met respect voor de afstandregels aan teams te blijven bouwen!


Groeten, Geert

Curious what A.I. can do
for your business?

Explore how you can start benefiting from A.I. during a free A.I. sparring session.

Plan your A.I. sparring session here

More about this topic

News
Finance, HR, Logistics, Marketing, Operations, Sales
Since we started our business at CROPLAND, back in 2013, we have seen many famous...